© 2018 by ElevenbyDenis.  

  February 3, 2019

  Please reload

  Recent Posts

  Brasil Cacau Keratin Croatia - nova usluga u našem salonu

  January 8, 2019

  1/9
  Please reload

  Featured Posts

  IGORA #RoyalTakeOver DUSTED ROUGE kolekcija

  March 24, 2018

  Ovu godinu započeli smo novostima po pitanju SP programa, te kako smo i najavili, krećemo u novu avanturu. Naime, novu kolekciju pod nazivom Dusted rouge kreirali su internacionalna Schwarzkopf Professional ambasadorica boje Lesley Jennison i nadolazeći influencer boje Jean Phillipe Santos. Uključuje 6 crvenih nijansi koje se međusobno mogu miješati, a stvaraju autentične sofisticirane crvene nijanse. 

   

  Dusted rouge je ujedno i naziv međunarodnog natjecanja u organizaciji Schwarzkopf Professional, koji i nama nudi mogućnost pokazaivanja kreativne strane našeg posla, i vjerujte nam, istu ćemo i iskoristiti!! Objaviti ćemo fotografije i kreacije kojima se i sami prijavljujemo na #Dustedrouge izazov, i to upravo ovdje :-) 

   

  Imamo i jedno iznenađenje za sve vas koje se prve odlučite na ulazak u proljeće novim dusted oruge makeoverom: prvih 10 klijentica nagraditi ćemo Kryloan profesionalnim ružem za usne u crvenoj nijansi <3. 

   

  2018. godina je proglašena godinom trendova u bojanju, ali i godinom zdrave kose, stoga se odvažite i prepustite našim stručnjacima za ljepotu i njegu vaše kose. 

   

  Profesionalni tim Eleven by Denis

   

   

   

  Share on Facebook
  Share on Twitter
  Please reload

  Follow Us